SUCCESVOLLE PRAAT-MEE MOMENTEN VOOR DE OMGEVINGSVISIE VAN NISSEWAARD

09-06-2023
111 keer bekeken 0 reacties

Sinds halverwege mei hebben we op acht verschillende locaties in Nissewaard gesprekken gevoerd met bewoners over hun visie op de toekomst van de leefomgeving in onze gemeente. Voor iedereen die benieuwd is naar wat we al hebben opgehaald, hebben we de resultaten op deze website geplaatst.

Van het 55+ café in Zuidland tot aan het stadhuis in Spijkenisse en op de Paardenmarkt in Heenvliet. Inmiddels hebben wij al op diverse plekken in Nissewaard veel waardevolle gesprekken gevoerd over de zorgen en dromen over de toekomst van Nissewaard. Op deze pagina vind je een overzicht van wat er tot nu toe is gezegd tijdens deze gesprekken. Reageren mag en kan nog steeds als je nog iets mist over jouw stad, dorp of wijk. Onderaan elk bericht waarin de inbreng van het praat-mee moment wordt gedeeld vind je hiervoor een 'reageer' knop.

Wil je ook je dromen, wensen of zorgen met ons delen? Kom dan langs bij de koffiekar en bij de evenementen in juni. Via deze pagina kun je zien wanneer we bij jou in de buurt zijn. Wil jij jouw mening liever online delen? Dan kun je dit ook doen door deze online vragenlijst in te vullen.

Afbeeldingen

Reageren

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen