BEDANKT VOOR JE INBRENG!

10-07-2023
127 keer bekeken 0 reacties

Na een waardevolle periode met mooie gesprekken met de inwoners van gemeente Nissewaard, zitten de praat-mee momenten in mei en juni erop.

Vanaf 12 mei tot en met 8 juli hebben veel mensen op 16 plekken in zowel de dorpen als in Spijkenisse hun ideeën, dromen en zorgen gedeeld over de toekomst van Nissewaard. Al deze informatie kan je gewoon terugvinden op deze pagina. Naast de praat-mee momenten kon je ook digitaal je mening geven via de digitale vragenlijst en deelden verenigingen, ondernemers en organisaties hun wensen, ideeën en zorgen tijdens een bijeenkomst in theater de Stoep.

De komende tijd wordt alle inbreng verwerkt in een eerste schets van de omgevingsvisie. Dit is de eerste, grove versie van de uiteindelijke omgevingsvisie. In de omgevingsvisie komen de keuzes voor de toekomst te staan. De Omgevingswet verplicht alle gemeenten om een omgevingsvisie op te stellen over de toekomst van de gemeente.

Hoe verder?

In het najaar is een eerste concept van de omgevingsvisie af en toetsen we dit bij de inwoners, organisaties, ondernemers en verenigingen. Hebben we de belangrijkste thema’s te pakken, of missen we nog zaken die belangrijk zijn in de toekomst? Deze gesprekken ronden we in december af zodat de focus komt te liggen op het opstellen van het ontwerp van de Omgevingsvisie. Op deze pagina vind je hier meer informatie over.

Houd deze website in de gaten voor actuele ontwikkelingen en uitgebreid verslag van de eerste participatie fase voor de omgevingsvisie.

Afbeeldingen

Reageren

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen